Życzenia Wielkanocne

Powiadom znajomego Mapa serwisu

Opis przedmiotu zamówienia

Przedmiot zamówienia: Przygotowanie i dostawa wyżywienia zwanego dalej „catering”, „usługa cateringowa”, lub „posiłek” dla uczestników szkolenia z zakresu nauki o więzi w ramach projektu „Poprawa jakości usług świadczonych w Placówce Opiekuńczo – Wychowawczej w Kijanach”, zwanego dalej „Projektem” współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi w Unii Europejskiej.

1. Miejsce prowadzenia usługi
Wykonawca jest zobowiązany do świadczenia usługi cateringowej w siedzibie PO-W, Kijany 19b, 21-077 Spiczyn
2. Termin usługi
Wykonawca jest zobowiązany do świadczenia usługi cateringowej w dniach 08.01.2014r. i 09.01.2014r. tj. w dniu prowadzenia szkolenia z zakresu nauki o więzi
3. Godziny realizacji usługi:
Ilość dni kursu: 2
Przedział czasowy: 8.00 – 14.00.
Ilość dni szkoleniowych ogółem: 2
Ilość uczestników szkoleń: 13 + 1
Ilość porcji zupy – kremu : 28
Ilość porcji przekąskowych: 28






4. Szczegółowa specyfikacja porcji:
Napoje:
1. kawa /w szklanych pojemnikach różne rodzaje/ i herbata /zestaw herbat wieloowocowych/ serwowane w formie do samodzielnego wykonania, w termosach gorąca woda – ustawione na stołach, do napojów wymagany cukier, śmietanka, cytryna; Wykonawca musi założyć nie mniej niż 3 filiżanki napoju na uczestnika.
2. woda mineralna gazowana i nie gazowana (Wykonawca musi założyć nie mniej
niż 1 szklanka napoju na uczestnika – 1 szkl. wody gazowanej/ 1 szkl. wody nie gazowanej);
3. soki owocowe, przynajmniej dwa rodzaje; serwowane w opakowaniach przyjaznych dla środowiska (Wykonawca musi założyć nie mniej niż 1 szklankę na osobę);
Posiłki:
4. ciasta 2-3 rodzaje i kruche ciasteczka (co najmniej 2 ciasta na uczestnika i ok. 5 dag kruchych ciasteczek na uczestnika);
5. owoce: jabłka, mandarynki lub banany ( porcja dla każdego uczestnika);
6. kanapki z szynką, serem, warzywami, itp. (co najmniej 3 kanapki na osobę);
7. jedna porcja zupy – kremu dla każdego uczestnika, w tym: zupa: krem z zielonego groszku z grzankami lub krem z kury.
Inne:
8. serwis gastronomiczny (tj. szklana zastawa, osoba do obsługi, sprzątanie).
a) uwzględnić ww. różnorodność zawartości oraz podać sposób pakowania i serwowania, zgodnie z przedmiotem oferty.
b) uwzględnić odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie;
c) zamawiający zastrzega aby catering został dostarczony w opakowaniach ekologicznych; przyjaznych środowisku naturalnemu.


Pliki

Geoportal
Serwis turystyczny
Swiss Contribution

Copyright © 2017 Powiat Łęczyński
Portal współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu państwa w ramach wdrażania Programu Sąsiedztwa Polska - Białoruś - Ukraina INTERREG IIIA/Tacis CBC 2004 - 2006 na podstawie umowy ze Stowarzyszeniem Samorządów Euroregionu Bug.

projektowanie stronprojektowanie stron